Началото

Къмпинги Фаворит България е Търговска марка на ИФ Фаворт ООД, управляващо и стопанисващо 3 къмпинга – Къмпинг Юг, Къмпинг Китен и Къмпинг Оазис.

Трите къмпинга са едни от най- известните и добре познати морски къмпинги в България, функциониращи от 1970 година и насам. Къмпингите продължават да са предпочитано място за естествена почивка, ваканция, плаж, море. Дейността и базата на къмпингите, към момента, не само е запазена и съхранена, но и обновена и постоянно осъвременявана.

Обновяване

От 2000 година в трите къмпинга активно се правят инвестиции за обновяване, разширяване и модернизиране на материалната база, инфраструктура, удобства и комфорт, за да отговарят на съвременните изисквания и очаквания на многобройните туристи и почиващи от България и чужбина, предпочитащи естественто къмпигуване на бунгала, вили, палатки, каравани, кемпери и други.

Уникално преживяване

Къмпинги Фаворит България ви кани да посетите и преживеете магията на къмпигуването на едно от трите уникални къмпинг места – Къмпинг Юг, Къмпинг Китен и Къмпинг ОАЗИС .

Удобствата на къмпингите и близостта им до природата, дюните, морето, плажа, възможностите за плажни и водни спортове, близостта до интересни места и забележителности ще направят вашата почивка и ваканция незабравими и уникални.

Близо да природата и себе си

Ако обичате да сте близо да природата и себе си. Ако обичате приключението повече от удобствата. Ако компанията на Слънцето, Земята, Морето, Луната, Звездите, Цялата Природа и Космос са ви много, много близки. Е, тогава  – заповядайте на нашите три къмпинга, където , не само че няма да ви лишим от тази близост, но дори ще добавим към преживяването и малко удобства, приятна атмосфера и приятелско отношение. 

Мечтата и времето

Почивката на къмпинг – заслужава си да опитате и да усетите какво е да оставите за малко традиционните свръх удобства, забързаното време и надпреварата с него.

Почивката на къмпинг ще ти припомни за важните и прости неща – миговете, когато си на себе си, когато разполагаш с целият си потенциал- мисли, чувства, емоции, способността да се наслаждаваш, да бъдещ щастлив, весел и свободен от малкото, дори от нищото.

Не се плаши, това са все неща, които ни принадлежат, над които имаме естествено право, но все ги забравяме. Затова, ние ти предлагаме идеята и възможността сам да си ги припомниш. И не забравяй – мечтата е най- реално съществуващото нещо !

Избери си къмпинг

Виж информация за къмпингите и възможностите, които предлагат.