Karaagach on Sound Beach Festival от 04-05.09 2021 на Къмпинг Китен и устието на река Караагач –

Karaagach on Sound Beach Festival от 04-05.09 2021 на Къмпинг Китен и устието на река Караагач –

от
1359 1359 people viewed this event.

Здравейте, къмпингари !

Имаме удоволствието да ви поканим на първото издание на плажния фестивал Karaagach on Saund! Той ще се проведе на 4ти и 5ти Септември на устието на р. Караагач и плажа на Къмпинг Китен.

Със специални сетове ще се изявят популярни банди и съвсем нови имена от българската инди сцена, като Jeremy?, Керана и Космонавтите, Миленита, P.I.F., Innerglow, People of Maha. Фестивала ще закрият гърците от JR&The Law 4000 с неповторимото си сърф рокабили шоу.

Фестивалът се осъществява с любезното съдействие на ‘Къмпинги Фаворит’!

Сред организаторите на Karaagach On Sound Beach Festival е пианистът на АКАГА и съосновател на Сленг- Калин Петров, който реализира една своя мечта, родена от духа на къмпинг партитата, огъня на плажа и желанието за музика. „Самият аз имам каравана на къмпинга, който се е превърнал в среща на много приятели, споделящи летните месеци. В един момент се зароди желанието да направим нещо повече – бяхме сигурни, че искаме да е свързано с музика и неподправен характер, какъвто къмпингът носи. Изключително съм щастлив, че тази година ни предстои първото издание на фестивала, който ще представи страхотни български музиканти“, споделя Калин.

Освен музиката, организаторите са се погрижили да има забавление през целите дни на фестивала. Ще има уъркшопи за деца и възрастни, суинг танци на плажа, каравани с храна и разбира се, напитки, лагерни огньове и звезди. „Ще се радваме хората да имат възможност да прекарат целия си ден при нас и да им е хубаво, да усетят свободата и чара на къмпингуването във всякаква форма, чистотата на отношенията и непримиримия младежки дух

Къмпингите са специално място за децата, затова и ще им осигурим истински летни забавления“, допълват организаторите.

Входа е 10 лв. на ден, с включен комплимент от Йегермайстер. За посетители до 14г посещението на фестивала е безплатно!

Виж още за събитието на
Фейсбук Страницата на Събитието

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Event registration closed.
 

Date And Time

2021-09-04 @ 10:00 AM to
2021-09-06 @ 04:00 AM
 

Крайна дата за регистрация

2021-09-04
 

Местоположение

 

Типове събития

Share With Friends