Къмпинг „Юг“

ЗА КЪМПИНГА

 

Къмпинг “Юг” е разположен на 3 км южно от град Китен и 3 км на север от курортно селище Лозенец. Водата в залива е кристално чиста. Къмпингът е тих и спокоен, което го прави подходящ за почивка на семейства с малки деца и хора, предпочитащи спокойствието. Има охраняем паркинг, училище по водни и екстремни спортове, тенис корт, 25 метра басейн, магазин хранителни стоки, ресторант и плажен бар.

 

За непредвидени моменти съществува организиран лекарски кабинет с подходящ персонал.

 

Къмпингът е приятел на децата, малките палавници прекарват незабравими мигове на голямата детска площадка.

 

Предлага 11 вили, 2 луксозни апартамента, 3 каравани под наем, 160 места за каравани и палатки места с възможност на подаване вода и ток. За тях са осигурени два отделен санитарни възли с топла вода и външни мивки.

 

АПАРТАМЕНТИ  ЛУКС

 

2 апартамента на самия бряг на морето имат две спални, самостоятелна баня с WC възел, хол с кухненски бокс с оборудване – печка, хладилник, посуда, кабелна телевизия, климатик и голяма веранда с прекрасна гледка към безкрайната морска шир.

 

ВИЛИ

 

8 вили се намират в богатата сянка на борови дървета, с изглед към плажната ивица, всяка от която има две спални, дневна с две легла, самостоятелна баня и WC възел кухненски бокс – хладилник, посуда, веранда с изглед към морето

3 вили с три легла, самостоятелна баня с WC възел, хладилник, веранда с изглед към морето.

 

КАРАВАНИ ПОД НАЕМ

 

Предимствата на една наета каравана са явни: това е един удобен и същевременно евтин избор за почивка в близост до морето. Караваните предлагат всичко, от което се нуждае някой. Санитарните помещения са на разстояние само няколко крачки. Имат 3 или 4 легла със завивки, хладилник и  малка веранда.

 

Вашите домашните любимци също са добре дошли.